Голямата картина

Всеки е артист!

И всеки, който казва, че не може да рисува, няма идея колко добре, действително може да рисува. Стига да може да пише, то няма защо да се съмнява и трябва да знае, че може и да рисува. И след тези думи, ще има много хора, които ще кажат – „Добре, но това не важи за мен!“  Ние от „Еуфория“ споделяме думите на Уолт Дисни – „Забавно е да правиш невъзможни неща!“

Впускайки се в тази тиймбилдинг програма, участниците ще получат  всички необходими  инструменти, както и помощ от професионален художник за създаването на един общ голям шедьовър. Всеки един участник ще работи по отделен  детайл от бъдещата творба. За да се получи успешно общата крайна цел, ще са необходими добра комуникация, сътрудничество, обмен на идеи и информация, по време на тиймбилдинг програмата. „Голямата картина“  пресъздава динамичния темп на ежедневната работна среда, предоставяйки на членовете на екипа възможност да:

Предизвикателство пред групата ще е да сътворят впечатляваща творба изградена от множество отделни фрагменти, за които ще отговарят отделни участници. Всички заедно ще трябва да „видят общата картина“ и да я материализират, разделени на отделни звена, като за целта се съберат, общуват и си сътрудничат, за да изградят правилна стратегия за успех. Участници, подколективи и целият екип трябва да работят синхронизирано, за да постигнат ефективен и впечатляващ краен резултат. Финалният шедьовър е огромна картина, която може да е на тема класическо произведение, а може да е фирменото Ви лого или слоган. Сътворена с усилията на всички, изненадващо ще се роди впечатляващо произведение на изкуството. Целият екип ще се гордее с Творбата си. А тя може да бъде окачена в офиса и да показва силата и успеха при колективното  творчество.

Нека заедно  да споделим един тиймбилдинг шедьовър!